Dünya

Dünya

6/17/2011

rusya başbakanı vladamir putin'in fotoğraflarını bu güzel çekecek

Rusya’yı birlikte yönettiği için “tandem” diye anılan Putin-Medvedev ikilisi, yine ilginç bir işe imza attı. Her ikisi de, bugüne kadar kendilerini adım adım takip eden özel fotoğrafçılarını işten çıkarttı, yerine güzelliğiyle ön plana çıkan genç kızları istihdam etti.


Başbakan Vladimir Putin’i artık, iki yıl önce Moskova’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılan Yana Lapikova fotoğraflayacak.
Cumhurbaşkanı Dmitriy Medvedev’in yeni fotoğrafçısı ise düne kadar İzvestiya gazetesine çalışan güzel muhabir Yekaterina Ştukina oldu. Kremlin’in sözcüsü Natalya Timakova, “Yekaterina’nın göreve tayini edilmesinde özellikçe ‘fotoğrafçı’ kelimesine vurgu yapmak istiyorum.


Genç ve güzel kız, iyi bir profesyonel olduğu için Başkanın fotoğraflarını çekmekle görevlendirildi” dedi. Putin’in basın sözcüsü Dmitriy Peskov ise, “Başbakan Vladimir Putin’in fotoğrafçısıyla ilgili kopan yaygaraya anlam veremiyorum. Yana Lapikova bu göreve deneme süresiyle alındı. Şu âna kadar işini de başarılı bir şekilde yerine getirdi. Çektiği birçok resim basında yayınlandı bile.

Çektiği fotoğraflar Putin’in beğenisini kazanırsa yakında kadroya da alınacak” diye konuştu. Bazı Rus medya organları bu durumu, “Tandeme dişi tandem” diye duyurdu.






 hürriyet

Hiç yorum yok :
Write yorum

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin ... !