Dünya

Dünya

5/10/2011

iranda kaçak hafriyat kazısında dinazora benzeyen esrarengiz hayvan ölüsü bulundu

İran'ın resmi haber ajansı İRNA, ülkenin kuzeyindeki Meşkinşehr kentine bağlı 'Ak Bulak' köyü kırsalında köylüler tarafından kuşa benzeyen garip bir hayvan ölüsü bulunduğunu duyurdu. Hayvan ölüsünün bölgede yapılan yasadışı hafriyat sonucu ortaya çıktığı tahmin ediliyor. Yetkililer, ilk belirlemelere göre hayvanın milyonlar yıl önce nesili tükendiği sanılan bir dinozor ailesinden geldiği belirtirken, kesin sonuçların belirlenmesi için labratuvar incelemelerinin sonucunun beklenmesi istendi. Haberde, bulunan hayvanı kaçırmak isteyen iki kaçakçının da güvenlik güçleri tarafından yakalandığı aktarıldı. (DHA)

2 yorum :
Write yorum
  1. Hafriyat Hafriyat
    Derin kazı hafriyatları
    Yüzeysel kazı
    Dolgu sıkıştırma
    İstinat duvarı
    Alt yapı inşaatı
    Dekapaj hafriyatı
    Müteahitlik hizmetleri
    Yüksek teknoloji hafriyat makina parkı, 8x4 Mercedes Benz Actros 4851 çift çeker damperli hafriyat kamyon grubu ve tecrübeli uzman kadromuz ile İstanbul Avrupa ve Asya yakasındaki büyük metrajlı hafriyat, dekapaj, bina yıkımı ve moloz kaldırılması işlerinize hızlı çözüm ve en uygun fiyat teklifi sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Değerli site yöneticisi sitenizdeki makaleleri sürekli okuyor ve takip ediyorum yazılarınızı çok özgün buluyorum. Rays firması olarak başarılar dilerim.

    YanıtlaSil

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin ... !