Dünya

Dünya

12/18/2010

fuhuş çetesinden yeni tezgah gazete ilanları

Gazeteye verdikleri iş ilanlarıyla topladığı kadınlara zorla fuhuş yaptırdılar

Siz siz olun gazete ilanlarına hemen kanmayın. Altından kötü niyetli kişilerin alçak tuzağı çıkabilir. Tıpkı Alanya'da olduğu gibi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir kişinin gazetelere iş ilanı vererek irtibat kurduğu kadınları dolgun ücret karşılığında barda çalıştırarak fuhuş yaptırdığını tespit eden polis, düzenlediği operasyonda 9 kişiyi yakaladı.



Alınan bilgiye göre, ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, bir ay süren takibin sonunda Alanya'da bar işleten S.A.T'ye ait 6 farklı adrese operasyon düzenledi.

İŞİN İÇİNDE BAR İŞLETMECİSİ DE VAR

Operasyonda fuhuş yaptırdığı, fuhşa aracılık ve yer temini ettiği, insan ticareti yaptığı iddialarıyla bar işletmeçisi S.A.T, S.A.T'nin eşi N.T, kardeşi M.T. ile D.A. isimli kadın ve Y.K yakalandı. Operasyonda ayrıca A.A, M.Ç, B.Ö. ve A.G de fuhuş yaptıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında polis, ''Dolgun maaşla barda çalışacak bayan eleman aranıyor'' şeklinde ulusal gazetelere ilan veren S.A.T'nin değişik illerden kendisiyle irtibat kuran kadınları işe aldığı ve bu kadınlara işlettiği barda fuhuş yaptırdığını tespit etti.

Gözaltına alınan zanlılardan S.A.T'nin aynı suçtan çok sayıda sabıkası olduğu belirlendi.
mynet

Hiç yorum yok :
Write yorum

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin ... !