Dünya

Dünya

11/27/2010

ressam teröristleri meleklere benzetince kıyamet koptu

İngiltere’de 52 kişinin ölümüne yol açan 7 Temmuz 2005 tarihli intihar saldırılarını gerçekleştiren teröristleri meleklere benzeten Müslüman ressam İngilizleri çileden çıkardı.
Daily Mail’in haberine göre, Mark Sinckler adlı Müslüman ressam, 7 Temmuz’da dört Müslüman terörist tarafından gerçekleştirilen intihar saldırılarını alışılmadık bir dille tasvir edince herkesi ayağa kaldırdı.



Dört saldırıdan biri olan ve iki katlı bir otobüsün tavanının uçmasıyla 13 masum yolcunun feci şekilde can vermesine yol açan saldırıyı tasvir eden tabloda, vahşice eylemleri gerçekleştiren dört saldırgan melek olarak gösteriliyor. 30 numaralı otobüste bulunan yolcuların ruhları ise bulundukları yerden meleklere ateş ediyor.

Sinckler’in tüyleri diken diken eden “Şiva Çağı" adlı resminin, olayın meydana geldiği Woburn Meydanı’na sadece 1 kilometre uzaklıktaki bir galeride sergilenmesi de ayrıca tepki çekti.3 bin 500 sterlin (yaklaşık 8 bin TL) değer biçilen resmin sahibi ise, amacının teröristleri yüceltmek olmayıp sadece şok yaratmak olduğunu söyleyerek kendi savundu.
mynet


 İŞTE İNGİLİZLERİ ÇILDIRTAN TABLO...

teröristleri meleklere benzeten tablo


Hiç yorum yok :
Write yorum

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin ... !