Dünya

Dünya

11/30/2010

maaşında haciz vardı loto milyoneri oldu


Loto milyoneri önce borçlarını ödeyecek
Bir tekstil fabrikasında asgari ücretle çalışırken Süper Loto’dan 9.5 milyon lira kazanan Kenan Karaduman, “İlk olarak elektrik ve bakkala birikmiş borçlarımı ödeyeceğim” dedi. Karaduman lotoyu kazanmadan önce, elektrik borcu nedeniyle maaşı hacizliydi.



SÜPER Loto’dan büyük ikramiyenin yarısı olan 9 milyon 518 bin 441 lira 75 kuruşun sahibi olan Karaduman kardeşlerden Kenan Karaduman, parayı nasıl değerlendireceklerini henüz düşünmediklerini belirterek, “Ancak ilk olarak elektrik borcumu ve bakkala birikmiş borçlarımı ödeyeceğim” dedi.
Bir tekstil fabrikasında asgari ücretle çalışan ve elektrik borcu nedeniyle maaşı hacizli olan 38 yaşındaki Kenan Karaduman, Bursa Hakimiyet Gazetesi’ne konuştu.

Kenan Karaduman sözlerini şöyle sürdürdü:

599 liralık maaşına haciz gelmişti

“Restoran benim üzerime olduğu için ödeyemediğimiz elektrik borçları yüzünden maaşıma haciz gelmişti. 599 TL olan maaşım, hiç tam olarak elime geçmiyordu. Bu yüzden de merak edenlere söylüyorum. Gerçekten para ihtiyaç sahibine çıkmıştır. Buna çok ihtiyacımız vardı. Dualarımız kabul oldu. Bundan sonraki yaşamımızda çok değişiklik olmayacak. Hatta kirada oturduğum evi dahi değiştirmeyi şimdilik düşünmüyorum.” Bu arada Kenan Karaduman ve ağabeylerine, anlaştıkları banka tarafından 3 son model otomobil hediye edildi.

400 liraya kirada oturuyordu

Eşi Nezahat Karaduman ile Yeşim Tekstil’de çalışan 1 çocuk babası Karaduman, 400 TL’ye kirada oturduğunu kaydetti. Karapınar Mahallesi’nde ağabeyi Kerami Karaduman ile birlikte çalıştırdıkları balık restoranını, işlerin kötü gitmesi nedeniyle kapattıklarını anlatan Kenan Karaduman, bunun üzerine tekstil fabrikasına girip çalışmaya başladığını belirtti.
hürriyet gündem

Hiç yorum yok :
Write yorum

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin ... !