Dünya

Dünya

9/23/2010

öğrencilerine seks partisi düzenleyen kadın öğretmenler

Öğrencilerine "seks partisi" verdiler! Yaz tatilinde öğrencilerine "seks partisi" düzenleyen kadın öğretmenler tutuklandı

düzenleyen kadın öğretmenler

Amerika'da yaşayan 42 yaşındaki Sarah Lindsay ve 44 yaşındaki Audrey Grabarkiewicz, gençlere yaz tatilinde "seks partisi" düzenlemek suçundan onar yıl hapis cezasıyla karşı karşıya.

Güney Carolina'da gözaltında tutulan kadınların, çocukları içki ve uyuşturucuyla kandırdıkları, kurbanların içinde 11 yaşında bir çocuğun bulunduğu öğrenildi.

Bowen Gölü Baptist Kilisesi'nde öğretmenlik yapan Grabarkiewicz'in 10 farklı suçtan yargılanacağı açıklanırken, birlikte olduğu gençlerin 16 yaşından büyük olmaları sebebiyle bu konuda suçlanmayacağı bildirildi.

Yetkililer, Boiling Springs Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Lindsay'in, yaşları 11 ve 14 olan iki çocukla cinsel ilişkiye girmekten yargılanacağını açıkladılar.

Kilisenin rahibi olan Mark Williams, "Çocuklarla çalışan öğretmenlerin, kiliseyle beraber yürütülen bir programda bulunduklarını hatırlayıp, daha yüksek ahlaki değerlere sahip olmalarını beklerdik" derken, Grabarkiewicz'in işinden kovulduğunu da sözlerine ekledi.

Yetkililer, kadınların partilerine 10'dan fazla çocuğun katıldığını belirlendiğini açıkladılar.
mynet

Hiç yorum yok :
Write yorum

Ne düşündüğünüzü bize söyleyin ... !